fredag 1. januar 2010

Plutselig tebake:-)Leah har vært syk leeeeeenge i over en mnd. masse feber og infeksjon. Så gleden var kjempe stor når hun endelig fikk bli med ut. Vottene skulle ikke være på, men hun fant fort ut at da ble fingrene kalde, hihi
Ho var kostelig
Bestefar er kommet på besøk nå i julen, og det var godt å være hos han i ståket fra alle barna på julaften


Valget på julekjole ble denne, noen kaller den clara, tror jeg, men jeg har strikka den i fra Sandnes sitt julehefte. Knotete oppskrift, men kjolen ble fin:-)
Strikka i babysilk fra DSAJeg fikk gavekort på husfliden til en kjole jeg hadde lyst på, men det viste seg at jeg hadde nok garn til den i lageret mitt:-)

Så da kunne jeg kjøpe garn og oppskrift til genseren Tine Solheim har designa til husfliden:-)
Jeg har valgt å strikke den i sterk i steden for mirasol.

Så langt blir det kjempe fiiint og gleder meg til den er ferdig, nydelig garn å strikke av:-)


Å spise tomatsuppe alene er veldig morsomt:-)

Mitt evighets prosjekt ble ferdig, meeen selv med riktig parti ble fargene helt feil.
Jeg klagde til DSA, og utrolig nok tilbydde de seg å strikke meg en ny!!!!!
Snakk om service, er virkelig imponert over den.

Tom har fått ny genser og han bruker den nå, så bilde blir det ikke.


På skolen har vi prosjekt til fordypning hver mandag, og jeg hadde valgt tekstil. Vi skulle da sy et skjørt eller en tunika etter ferdig mønster. jeg valgte tunika, men den ble så stygg i rett lengde at jeg laget den myyyye kortere.
Deilig stoff, litt tungt men kjempe mykt. Men gu bevare kor dyrt det er!


Julegaver, ble ikke så mange strikka gaver, men noen tantebarn fikk noe småterier.
Emilie på 8 fikk dette sjalet med tilhørende pulsvarmere, skal strikke lue også men rakk det ikke før jul. Oppskrift til sjalet fant jeg hos Mariann
Strikka i babyull og vivaldi.
Ifølge mor ble hun kjempe glad og bruker det hele tiden:-)


Denne er strikka til Leon på tre år, strikka halsen alt for trang så ble noen små juks der, litt klipp og sying. Brukbart ble den nå, litt liten i kroppslengda i følge mor, men gutten var kjempe fornøyd med at den ikke kødde:-)
Strikka i drops sin merino extra fine, så regner med at den kanskje passer etter vask.Årets dyreste julegave fikk Frøya, babydress strikka i babysilk fra DSA.
Den passa ifølge mor, strikka i str 1årSokker til Lukas Leander, som han skulle fått for lenge siden(var ferdig i sep. men ting tar tid...)


Jeg tenkte kanskje motivasjonen ville stige ved å blogge UFOene mine, men vet no ikke det. Er jo faktisk en stund siden jeg tok de fram og tok bildene...
Sokker og meg er ikke helt bestevenner, så en holder... Ehm
Har strikket ett par til Katarina nå mens hun er hær hos oss:) STOLT
Men hun stakkars er dratt på legevakta, så noe bloggbilde av sokkene blir det ikke nå:-(
De er nemlig så glatte at hun datt sidelengs ned trappa, og slo seg så kraftig at en tur ned til legevakta var nødvendig. I skrivende stund vet jeg ikke annet en at de venter på røngten.
Ikke helt den beste starten på det nye året nei.
Denne mangler kun armene, og jeg vet at det kun tar meg en kveld så hvorfor jeg ikke får ut fingrene, tja
Kanskje ikke helt fornøyd, men regner med den blir finere etter blokking.

Er forøvring strikket i hacho fra DSA og mønstret er Cherie amour

Denne begynte jeg på når vi dro på ferie i sommer, er neeesten ferdig, har kun rundfelligna igjen. Men så strikka æ feil og da gidda æ ikke, strikker den i bomul og det er ikke noe godt å strikke av. Men den er jo fin, så må vel snart få den ferdig....tror jeg...


Jeg strikket jo leggvarmere til søsteren min og fant ut at noen perler på et bånd ville bli bedre enn silkebånd. hun har nok desverre ennå ikke mottatt de, da jeg har klart å sende feil gave opp... Hun fikk gaven til Jon Andre og skjønte ikke stort når der låg en ulltrøye i str. 14 år, hihi. Men gaven tar katarina med seg når hun drar hjem.

Hemmelig julevenn har jeg også vært med på og jeg fikk en utrolig flott gave fra heidi/kattemor
Dette skal garantert bli noe til meg selv:-)


Jeg må takke strikkesnuppa for noen kjempe flotte gaver, og samtidig beklage at jeg ikke har fått blogget de, slik avtalen egentlig er.
Tiden før jul har vært alt annet en fredfylt og rolig.
Leah Amalie har vært syk i over en mnd. og tiden har bare ikke vært tilstede til noe blogging.
Jeg tror nok ikke jeg blir med på noen kalendervenn til neste år, moro med gaver:-) MEN å få dårlig samvittighet for å ha dårlig tid er ikke noe koselig.
Jeg ser at jeg ikke har fått tatt bilde av alt, noen gaver mangler blant annet en pose med kaffebønner, mannen takket å sa den var god. Han drakk opp alt før jeg fikk sukk før meg:-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar