tirsdag 26. januar 2010

Hadde så masse på hjerte i dag

Vi lære no mye rart på skolen, å ak no så holde vi på me ei innføring i photoshop.
Hær e et av ikke mindre enn ca 60 forskjellige varianter av ak samme bilde.
Guttan skjønte ikke koffør æ satt å ødela bildan mine, med å gjøre de så stygge å rare, hihi
Skjønne ikke korsn æ skal klare å huske alt, e ganske så avansert den der cs4, jupp

Siden nyttår har vi holdt på med brikkevev, og DET synes jeg var kjempe moro. Litt slitsomt med sittestillingen, men se så nydelig. Er så imponert over hva man kan gjøre av en bit tråd( joda va mange tråder, meen) og noen verktøy. Brikkevev som ser så utrolig avansert ut, var relativt enkelt.
Vi måtte designe mønsteret sjøl og dette båndet blir til en gitar strop til Tom Markus

Jeg ønsker å lære mer, og nå har jeg puslet litt med å designe noe sjøl, dette er en PRØVELAPP!!!! my first ever, hihi. Noe lærer man i designprosessen på skolen. Strikkes i misti. Denne er to be continued

Noen nye bilder av snuppa må jo til, ho er så utrolig den jenta vår at dere vil ikke tru det. Må no skryte litt da. De i BHG er så imponert over evnene og forståelsen hennes at de kommenterer det nesten hver dag!! E så arti!!! Siden november har ho kunne synge bæ bæ lille lam, og ho tar ting utrolig lett, skjønner med engang hva vi sier. Nå teller hun til 4, og stopper vi på 3 sier ho kjapt 4. Ho er som tidligere nevnt veldig gla i musikk og har en utrolig rythme sans, ho danser og digger musikk som bare juling. Leah er ei skikkelig go jente, me masse glimt i øye, du kan se når ho planlegg noe ho ikke får lov til, da glitrer de(ler)

1 kommentar:

  1. så mye gøy du holder på med da :) Og snuppa har blitt sååååå stor! Ha en fin uke :)

    SvarSlett