tirsdag 26. januar 2010

Jo da æ leve ennu

Det e ingen så skal beskylde mæ før å være kjapp...
Hvertfall ikke når det kommer te sånne ting som tar mæ vekk fra strikkinga:-)
Tenkte at no va DET på tide å vise nokka av mine siste strikke tima.
Æ må nok innrømme at æ e blitt litt lat me den blogginga mi, mye skulle vært delt med dokker, men... tia kor blei ho av??

Det mest fantastisk utrolige å kreative som har skjedd på den hær fronten e at æ har prosjekt te fordypning hos KariStrikk i Porsgrunn, juhu!!!
Har vært dær to ganga te no, å æ mollkose mæ.
Kari skal lære mæ å strikke på strikkemaskin, og æ har allerede laga pulsvarmera!!!
Æ føle mæ utrolig heldig å ha nån som kan lære mæ kunstn me å strikke på maskin, og ho har jo så masse flott at æ har jo løst å kjøpe halve butikken... tru om det e bra æ e blakk..;-)Mitt siste arbeid e endelig ferdig, ja har jo ikke brukt så lang tid på den, men æ hadde så løst å ta den i bruk at æ va litt utålmodig. Av gavekorte æ fikk av min skjønne mann, kjøpte æ garn te denne på husflidn i Skien. Design e av Tine solheim.
Æ stikka den i Sterk i steden for Mirasol, deilig garn og det klør IKKE:-)
Men, det må jo være et men, ikke sant?
Det va feil i oppskrifta og det resulterte i litt hodebry og opprekking, litt små sur blei æ å, før. Gensern har de utstilt, så at dæm har oppdaga feilan e jo innlysanes, så når æ va der i går å klaga, hadde æ rett, dama på husflid beklaga, dæm hadde et ark me rettelsa!!! E DET MULIG. Ja ja gensern blei ferdig og æ e kjempe fornøyd:-)
I jula stikka æ den hær boleroen oppskrifta e fra et DSA hefte, kjapp og enkel. Misti og fearytale. Den kan brukes på to måta, men æ like den best sånn. No mache no ikke toppen min så veldig godt, men æ gidda virkelig ikke gå opp å bytte pga. et bilde.. Sorry..:-))
I høst blei æ med på internasjonal swap på ravely, og for litt siden kom endelig min pakke:-))) Den va verd å vente på. Garnet er malabrigo sock yarn, nydelig garn i fantastisk farge. Æ fikk også 2,25 rundpinne, juhu, ak ka æ ønska

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar