søndag 19. april 2009

Hv april og prosjektstatuser

Synes Leah va så nydeli hær, så måtte dele det med dokker:-)
Som dokker ser så e våren langt unna, arhh, ser ikke engang ned til naboen som bor rett over veien. Kan ikke beskrive kor lei æ e av den der sneen:-(
Ikke nokka kose vær akkurat, ikke at æ hadde klart å bevege mæ utafør døra i dag uansett. Æ har nemlig drista mæ ut på å trene kroppen, å huff, kor mange muskla æ har som æ ikke ante fantes, AUAUAU. Søstera mi e en trenings freak så ho e da min personlige trener:-) heldige mæ, ehm(vet ikke akkurat om æ syns det No, men...)Og en av de få tingan æ kan trene pr. no e stryke trening(legens anbefaling) og sånn markløft, fytti grise katta, den kjente æ godt i kroppen, e helt dau i dag. Dokker skjønne vel at treninga i dag blei droppa, av mæ vell og merke, Miriam ho dro på stepp!?!?!At ho klare, tell mi trøst har ho trent myyyye lengere en mæ, ehm.
På fredagen fikk æ en kjempe flott hv gave, to nøsta lerke og to nøsta oda, to bedårende knapper og kjempe god te. Det falt helt i smak og æ ble kjempe gla. Av lerke garnet blir det nok noe til lille snuppa, kjempe deilig garn, og har aldri strikket med det før så dette blir moro. Teen var blodappelsin te og var kjempe god:-)
Et lite close up av knappene, synes de var kjempe flotte
Kjolen blir sakte, men sikkert lengere, har nå kun tre nøster igjen og gla e æ før det. Så håper æ kan bruke den på 17 mai.
Sjalet utvider seg også litt etter litt, var mye enklere enn æ trudde og hadde nok gådd mye fortere hadde det ikke vært før alt anna æ skal strikke innimellom, hehe

Leah må jo ha en 17 mai kjole og da falt valget på denne fana kjolen, begynte på den i går kveld og synes den går rimelig kjapt, selv på pinne 2,5... (den blir mitt bidrag på babystrikk alongen). Så no jakter æ på oppskrift på stømper i fana mønsteret. La inn spm. på hobbyboden om noen viste hvor det var mulig å få tak i, og fikk kjempe kjapt svar, som vanlig:-) Så no håper æ at det e riktig hefte æ har funnet, skal bestille det senere i kveld:-)

3 kommentarer:

 1. Det sjalet ditt ser ut til å bi kjempefint! Ka for et mønster e det, og finnes det tilgjengelig på nettet?
  Kjolen til lille snuppa di bi vel flott, du har valgt fine farger:-) Vi får vel sjå ho når ho får den på? Nydelig jente du har!
  ha en fin søndagskveld videre!

  SvarSlett
 2. Du er produktiv og flink!
  Den kjolen var aldeles nydelig for ikke å snakke om din datter:)

  SvarSlett
 3. Heisann
  Her var det mye koselig, og du rekker jammenmeg mye selv med en skokk unger!!!!
  Takk for hyggelig besøk i min blogg!!

  SvarSlett