søndag 12. april 2009

Da va det tid før ei oppdatering

Påska blei jo ikke helt sånn vi hadde planlagt da:-(
Men, syke barn e ikke no å gjøre med, så blei ingen fjelltur på oss i år.
Vi fikk oss heldigvis en før påske da, før no sildre regne og dermed snøen også. Ikke at det gjør mæ nokka da, litt lei av all sneen. Så hadde vært arti med vår hær i nord før engang skyld.
Marius stakkars blei syk på flyet nordover og ikke før var han frisk så blei Leah snørrete og fæl.
Ho har ikke mindre en to tenner pågang så trur nok synderen er der.
Ho stakkars låg med feber og fryktelig stygg hoste i hele går og delvis i dag, men virke på bedringens vei, heldigvis.
Syns det er så fryktelig når sånne småttinga e sjuk.Lang fredag hadde vi nydelig lettsalta torsk, som vår kjære nabo kom med på torsdag.
En slik en nabo burde alle ha, han kommer innom med fisk når han syns det er lenge siden vi har spist fisk. Og ikke betaler vi ei krone før den flotte fisken heller, er ikke vi heldige:-)


I påske partyet skal man forevige noe å drikke, da æ ikke kan drikke noe med alkohyler i ennå så måtte det bli min favoritt drikke, reint vann fra springen. Vi har verdens beste vann hær vi bor!!!

Mitt hoved strikkeprosjekt denne påska er votter til Marius, Æ spurte om han brukte noe strikka klær, og det eneste han kunne tenkt seg var votter. Og da iler æ til, så moro og kunne strikke noe til han også. Og æ huska jo at Muffins hadde slike nydelige mønster på votter, og at han er født skorpionen passa jo perfekt. Vottene ble først for små, så måtte rekke opp og bytte garn, prøvde med DSA sin alpakka på p.2,5 det var det jeg fant som hadde tilnærmet lik strikke fasthet. Meeen det ble smått, så byttet til babyull og større pinner. Nå passer de akkurat! Er foreløbig veldig fornøyd med resulatet, spes siden det er mine første voksen votter ever. Mottakeren sjøl håper at æ skal bli ferdig før han drar, og DET blir æ sjølsagt;-)


Påskepynt skulle også foreviges, og da var jo valget veldig enkelt. Eneste påske pynt i hele huset. Denne har æ arvet etter mamma og den er sikkert like gammel som mæ.
4 kommentarer:

 1. heisann!:)
  Dæm va jo kjæmpe fin di vottan du holde på å strikke.Tøft mønster:)
  Ha en fin dag.

  Tine.

  SvarSlett
 2. Så heldige dere er som får fersk fisk .mmmm. Det hadde smakt godt det.

  SvarSlett
 3. Sjarmerende gammel påskepynt! Jeg har også en liten kylling fra min egen barndom, og den er ALLTID på plass når påska kommer :-)

  Jeg har vært så lite ved pc-en denne ferien, så jeg ble ikke med på party. Håper det blir en ny anledning senere.

  SvarSlett
 4. Hei, sjante!
  Ja, du er heldig som har en nabo som av seg sjøl ordner med påskemiddag! Vi har noen sånne her oppe i nord (kanskje i sør og vest også...).Vel, jeg er på partybesøk, og jeg liker fisk kjempemye, så, takk! Du er velkommen til meg også, på siste partydag!

  SvarSlett