lørdag 21. mars 2009

Tredje ufo!



Da va tredje ufo ferdig, den går til mirasol prosjektet, skal få sent med il post på mandag:-) Strikka i misti

Faktisk mi første hua som ikke følge oppskrift, kanskje ikke så vanskelig, men e no litt stålt over mæ sjøl alikavæll, jepp.






Disse kom i posten fra Sverige, mens æ va bortreist. Har ennu ikke fått prøve de små pinnan, men tror de må bli perfekt på hansker og slikt smått. Måtte jo ha de utskiftbare pinnene i liten str. og synes de var mye bedre å strikke med, for pinnen er litt lengere enn på de faste. Anbefales, jeg kjøpte disse på denne siden 17 kr. i porto!





Disse ble kjøpt på husfliden i Stavanger, de er utrolig gode å strikke me. Ikke at æ nødvendigvis trengte de, da æ har i metall...
Men det snakke vi ikke så høyt om, tihi









De hær har æ glemt å blogge, de fikk æ av min nydelige mann til bursdagen min i fjor. e det rart æ e gla i han:-)










Utstyre må jo plaseres i tilegnet veske, og da måtte æ gå til innkjøp av denne. Kjøpte den uten innhold, da æ har komplett i metall. Men likte ikke den mappa som følgte med. Pluss at æ lide av en smule kjøpegalskap....sukk alt som e så fristende

2 kommentarer:

  1. Ufo lua de var flott.Likte fargene i den godt.Ser du har hatt det travelt med strikke pinnene i det siste,mye nytt og flott å se i bloggen din.Ha en flott helg.

    SvarSlett
  2. Ååå, så nydelig pinna du har fått d! Kan skriv under på at de korte strømpepinnan også e flott t sokka:-) Bruka kun sånne no, såfremt pinnan e ledig:-)
    Fortsatt god UFO-landing!

    SvarSlett