torsdag 19. mars 2009

Liiitt treg å oppdatere:-/

Har vært lenge borte nå, men skjedd så masse at har ikke hadd overskudd til å sitte ned å blogge, meeen tar no ett lite skippertak:-) Ikke alt blir nok blogget, noe er glemt å fotograferes og noe er pakket ned og ordnet i system. Jeg har nemlig handlet en go del, ja... Farlig og komme i nærheten av et fabrikk utsalg og velassorterte garn butikker:-) nikker, ja. Har begynt å rydde og ordne system i garn lageret mitt, for nå , ja, har det nok blitt et nokså stort lager... Huff, nesten litt flaut.. (ikke bare litt)Skal blogge det når æ e helt ferdig ordna, men va så lur at æ tenkte æ sku skrive ned farge og antall o.v.s. Og det blei vanvittig mye garn, SJOKK. No med de siste dagers handling...ehm, måtte bare ha litt tell...Lettere flau så har det nok bikka 17kg.... Utrolig, og det e på ett år, ka tru om fem år, herregud, må nok åpne garn butikk ja, nikker:-)


Ny ufo konkuranse på Hobbyboden, og denne gangen er det premier:-) Både Mauds garn, og Du store alpakka gir premier! Disse e da mine bidrag. Som skal ende opp som følge: Sort nanuk, tøffel - Blå nanuk, forlengelse av skjerfet som æ blogget litt lengere ned, det ble i korteste laget. Flerfarget mirasol, kariusskjerf, blå misti, ei lue og pt2 skal bli hatten til Ludvik. Skal blogge Ludviken til Markus litt senere, nå ligg han og sover:-)
Æ fikk nydeli pakke i dag, og gjett om æ har vært kjempe gla siden:-)))
Garn og mønster på Toppstykke, virket som kjempe flott garn MEEEN, ikke i nærheten av min neste pakke....Den kom næmelig fra Wollmeise!!!!
Den va te å ete opp:-) Pakka inn som en gottepose, og før mæ va den vel som en gottepose også:-) Det var en liten hilsen, prøve på nytt garn, en toblerone og ei påske fjær, og selvfølgelig oppskrift på sokkene "fratello" Det va jo ei hefti blekke så blir nok til å klø mæ litt i haue på den ja, har heldigvis de erfarne wollmeise strikkerne på hobbyboden og spørre:-)Dette var min Hv gave fra broderidilla fra februar, kjempe flott gave. Og passet mæ perfekt, ho hadde sendt fire te lys også men, de er brent opp;-) TUSEN TAKKMin Hv gave for mars, aner ikke hvem den er fra.. Men den falt også veldig godt i smak. Teen hadde æ aldri smakt før å va kjempe go:-) TUSEN TAKK
Synes Leah va så nusselig hær i badebaljen hos onkel:-)


Tom Markus lurer også innom

Vi hadde laaaang vente tid på Gardemoen og da va det jo kjekt å kunne fly litt...Denne strikket jeg til Ida i bursdags gave.
Nistrikket for å få den ferdig før vi dro til Andreas, samtidig som lag konkuransen pågikk, tror du jeg stresset??? NEI DA ikke det hele tatt...ehm

6 kommentarer:

 1. Oi! Se her var det masse flott! Både garn og gaver og strikkerier.
  Kos deg med alt det nye!

  SvarSlett
 2. Den toppen/tunikaen fra gelisk har jeg også tenkt å strikke. Gleder meg til oppdatering på denne :-)

  Flott blogg, forresten :-)

  Benedicteoslo fra HB

  SvarSlett
 3. Oi oi oi så masse flott! Utrolig mye herlig garn du har fått deg :) Jeg har ikke turt å telle opp lageret mitt ;)

  SvarSlett
 4. Så mye fint garn du har fått, den der topstykke sikler jeg også litt på, men jeg får drøye litt til, har enorme mengder ufoer å ta tak i allerede... Ha en super helg

  SvarSlett
 5. Ja her var det mye nytt og mye fint. Du kan glede deg til å strikke med Wollmeise garnet, for det er helt topp. Er det noe du lurer på så må du bare spørre. Lykke til.

  SvarSlett
 6. Så masse flott garn du har kjøpt,Wollmeisegarnet ser lekkert ut.
  Det er utrolig hvor fort man klarer å få et stort garnlager... Ha ei fin helg!

  SvarSlett