fredag 5. august 2011

Joda æ leve;)

Jepp, jepp ,jepp. E liv i mæ, har tellome strikka litt siden sist;)
Har vært nødt å nedprioritere blogginga til fordel for strikkinga.
Har et fordømt syndrom som ikke e så go me fingran mine og da har valget vært mellom å bruke tid på macèn eller å strikke. Som dere skjønner har valget falt på strikkinga, og minimalt med tid på dataen.
Jeg har noe som heter Ehler Danlos syndrom, og for å si det mildt så er det et skikkelig pain in the ass syndrom, hvertfall smerter i leddene. 
Men nok om det, tenke at det hær blir bare et oppdaterings innlegg, før å så se om æ klare å blogge litt oftare. 
Før æ like jo å blogge :D


Har strikka mæ ei kofta i Falk, me vrangbord av fletter og perler. Mønstret er et gammelt Dale mønster med flust av feil. Veldig fornøyd me jakka mi.
Snuppa har fått seg ny kjole, den e strikka etter innfalls metoden og e litt hakka, litt hekla og litt strikka. Garnet e Cotanani og e kjempe godt å strikke me.
Snuppa ville ha en gul kjolejakke og det hær e da resultate.


Snuppa måtte ha et sjal te 17. mai kjolen sin, silky dream kalle æ det hær. Og det e strikka i kashmir og silke, sjalet har æ ikke blokka før da vil det bli alt for stort te ho.


17. mai kjolen e strikka i Fin og e delvis hakka og delvis strikka. Den e også etter innfals metoden og kunne godt ha vært litt videre i livet. Når man hakker så blir det ikke mye strech, og det va æ ikke helt klart over da. Men NO vet æ det;)Æ har tellome strikka sokka!!!!!
E ikke ofte Tom "bestiller" noe strikka så når han ymta frempå at han ville ha noen læsta å ha i lastebilen, så måtte æ jo.
Bitta mi sine Autum sokker ble valget, kjempe flotte sokker. Strikka i babysilk fra DSA


Snuppa ville ha jakke og da ble det familie råd om valg av jakke og Leah fikk velge farge.
Oppskrift fra DSA strikka i MiskiJakka e nydelig myk og så fin på Leah.

Strikka mæ Olive også, bilde e så som så me, men genseren, den e helt klart favoritt. Strikka i Fin fra DSA.Tom Markus skal bytte lærer, og når man har hatt en så flink lærer så må jo mamma strikke noe. Jeg valgte oppskrift, Tom Markus valgte garn.Hadde besøk i påska av Katarina, tante si store snuppa. Jeg strikka denne til ho, klarte selvsagt ikke bli ferdig før ho dro hjem så Jon Andre er modell.

Nydelig bilde av far og sønn, har så fine gutter*smelt*

I samme tidsrom så strikka æ denne toppen til snuppa, mønstret er fra en kjole i et Sandnes hefte. Jeg strikka den topdown og i lerke.

Nok en kjole til snuppa denne er strikka i Just bamboo. Etter innfalls metoden, yoken er små stjerner.


Har hatt kjempe koselig besøk av tant unger i sommer og lille Ida var veldig klar på at jeg måtte strikke ho ei hua. Ida fant garn og ville ha likens som Leah hadde med en blomst på, og den blomsten var mer arbeid med en hua!
Strikka i lerke.

En UFO er også blitt ferdig strikka i Bris. Oppskrift i et bris hefte.
Ikke helt en favoritt...

Har også strikka et hentesett til en veldig god vennine, men der skal jeg prøve å få skrevet ned oppskrifta før jeg blogger. Men er veldig fornøyd med det;-)

Ellers er kurvene stappfull av flere prosjekter... Aksom det var noe nytt*ler*
Om noen vil ha mer info så ligger prosjektan på Ravelry sia mi

I Sommer har vi vært ei uka i Danmark og der var vi innom et uldspinneri og noen garnbutikker, fikk med meg en flott "fangst"


Trøtte tryner, ferien starter kl 05.00 

 Vi var innom Bonbon land i Danmark, hær kjøpte vi oss sesongkort som vi kunne bruke både i Bø sommarland og på Tusenfryd. 349,- på pers. det er litt rimeligere enn 1000,- som de skal ha i Bø.
Vi var stor fornøyd med Bonbon land og det beste for oss voksne er jo at alt er flatt, så vi slipper å labbe så mye i oppoverbakker;)
 Bø sommarland har vi vært så ofte vi har kunnet, nå har jo været vært litt sånn ustadig så vi har ikke fått vært der så mye som vi ville. 
Tom fikk i tillegg akutt Lumbago og havnet på sykehus i Haugesund, så det satt jo selvsagt også en demper på festlighetene. Han er nå heldigvis blitt mye bedre, men fy det så virkelig ikke godt ut:(

De tragiske hendelsene har selvsagt ikke gått upåaktet hen, og jeg har ikke ord som kan dekke hva vi føler.
En ubeskrivelig stemning i Oslo.

Vi var i Skien i fakkeltog, jeg tok dessverre ikke bilder, 
men har aldri sett så mange mennesker samlet på en plass. 
Og det var helt stille

Det var varmt i Oslo, og en is MÅ nytes.


 Leah liker å kjøre bil, hær kjører hun bestefars bil på Tusenfryd


Jon Andre er ikke skyggeredd, og tar ALT av karuseller. 
Jeg som står trygt på bakken å venter, holder pusten og synes det er kjempe skummelt.

5 kommentarer:

 1. Imponerende mye du har strikket:-) Og så mye fint. Gøy med samleinnlegg også, når man ikke har så mye tid til blogging.

  SvarSlett
 2. Du verden så mye fint du har strikket.

  SvarSlett
 3. BobBon-land er en hærlig plass. Vi var der en gang for maaaaange år siden.

  Skal si du har fått strikket masse lekkert!

  SvarSlett
 4. Du er sååå flink jenta mi.
  Gratulerer med 5 års bryllupsdag i dag, glad i deg

  SvarSlett
 5. Jeg må sige at dit indlæg oser af kreativitet og ikke mindst produktivitet, sikke mange skønne, skønne ting, du har fået lavet :-)

  Hvor er din trøje blevet fin og din datter er sandelig blevet klædt flot på her i sommer - hvor er hun iøvrigt totalt nuttet :-)

  SvarSlett