tirsdag 24. februar 2009

Endeli framme

No va endeli tia der:-)I går kom vi fram til broren min og hans famile. Etter 11 timers reise så va både æ å ongan lei:-( Men den som vente på no godt..... Det va kjempe moro å se både Frøya og Leon igjen, Leon var blitt så stor, huff er over ett år siden vo så han sist. Tia flyg.. Så no skal vi nye 14 dager hær. Blir neppe mye blogging da, har anna å gjøre no:-) Litt strikking til mine tant unger blir det nok, og blogget blir det vel etter hvert. Har en del jeg ikke har blogget, men men. No skal æ være sosial, akkurat blitt kalt nerd av broren min:-/

lørdag 21. februar 2009

Dette fikk jeg hos min strikkevenn i NSF, etui til strikkepinnene mine, jeg har sett slikt på en annen blogg og synes det var genialt. Så denne traff midt i blinken, synes det var skikkelig flott. Ble kjempe gla:-))








Det var mer spennende, 1 nøste pt3, sjokolade, som jeg delte brodelig med min mann:-), kakao som sønnen min fikk siden jeg fikk gi vekk maskemarkørene han hadde laget, og oppskrifthefte






Bidrag nr to på strikke duell, hals i misti, p. nr 7, 160 g. Det har ikke vært noe strikke dag i dag, tror ungene skjønte at jeg helst ville ha fred, så det fikk æ jo ikke.....






Leah med lua æ strikka, var ikke så lett å få tatt bilde, ho virra noe fryktelig:-)
Nå må æ strikke litt i raser fart på bursdags gaven til Ida, huff må være ferdig i morra siden vi drar på mandag, kjenner æ stresser litt nå. Å så har æ ennå 213g igjen på mi minimum kvote, pju, kjenner svetten står...haha

Strikke duell

Dette er mitt første bidrag til strikke duellen som pågår på hobbyboden, 127g. Nanuk på p. nr. 7







Bildet an noe av garnet som jeg skal bruke

mandag 9. februar 2009



Jeg ville så gjerne ta bilde av Leah når ho hadde hele settet på seg, men det ville ikke ho!












Bidrag nr to i babyalongen, disse er strikket i dobbel babysilk. Så de skal være go å varme:-)
Jeg har jo fått sjals pakke fra projo, Diamond and roses shawl. Blir nok en stund til æ prøver mæ på det..
Nærmat butikken vår har fått inn føn fra gjestdal, så da måtte æ jo kjøpe:-)
Det ble en hals til Tom Markus, det er noen dødningshoder på den. strikket på p.5, egen design
Jeg fikk pakke fra DSA i dag,3 nøster misti, 9 nøster hacho, mirasol collection nr:3(bestilte egentlig et annet, viste ikke det var nr3, men masse flott:-) )Tema hefte sokker, nå skal æ lære mæ å like å strikke sokker, haha. Tre knapper og rundpinne nr 2( de tok æ i metall, er så tynne) og liten rundp. 6,5 i Hw. De er så gode å strikke med:-)
Min skjønne datter:-)
Hun hadde latterkramper, så arti
Det var kjempe morsomt å rote under bordet;-)

Når æ kom opp til storsvingen måtte æ bare ta bilde av de flotte Gjesvær stappan

Jeg fikk bestemme hva vi skulle gjøre på morsdagen, og da ble det tur til storsvingen:-) Etter å ha vært syk ei uka måtte æ ha luft. Været var supert, opphold, nesten vindstille, men utrolige -16, det er ikke ofte det er så kalt hær på kysten. Derav go påkledning:-)








Rett ved bommen står det en eldgammel båt som ei ildsjel holder på å restaurere. Tom Markus måtte jo bare opp på taket:-)







Kan ikke påstå vi ikke har trer hær, hihi...










Jeg synes disse "kraterne" var så flotte så måtte ta noen bilder:-)








Vann krater!

Min tredje lest... så får vi håpe det blir en fjerde også. Har ikke helt sansen for sokke strikking, ennå... Men veldig morsom lest. Arti med perle kanten, å så elsker jeg den fargen:-) Oppskriften er fra DSA, kjøpt gjennom hobbyklubben, men de sendte ikke med bilde så vet nå ikke helt om det stemmer. Jeg tok ribbestrikken helt ned, skulle vært glattstrikk. De forige jeg strikket var i glattstrikk
Mitt første sjal!

Jeg har hatt dette liggende siden i høst, har ikke turt å prøve på sjal ennå. Men etter å ha vært å sett på mange flotte blogger og masse flotte sjal, måtte æ bare hoppe i det.
Dette er fra Projos sjalsklubb, Petticoat shawl heter det. Går greit til nå, så får vi se... langtids prosjekt.


Mannen min ville ha en hals til kalde vinter dager, så da passet det jo bra at jeg akkurat hadde fått pakke:-)
Pakke fra nyhetsklubben, to håndfarget misti, to håndfarget mirasol og to farget Rhythm fra Jojoland. Gikk et nøste rhythm til halsen
Strikket på p. 5, 84 m, 3r og 1vr


Jeg fikk en award! Tusen takk til Bitt@mi, det er kjempe hyggelig å få:-) Jeg har vært syk i over ei uke så derfor har det tatt så lang tid å få den i bloggen.

Her er teksten som fulgte med, og som skal gis videre av andre igjen: Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom,tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere,som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.
Jeg vil gi den videre til andre kreative damer som jeg titter innom med jevne mellomrom:-)
Beates englestrikk, sunshineNo, sylvez, tinos, mono, torilh. Jeg fikk desverre ikke til med de koblingene....


Måndens tema på babyalongen var småstrikk



Leah Amalie har ventet lenge på disse lestene( ikke min favoritt ting å strikke) men nå fikk jeg det ekstra puffet til å strikke de. Strikket i rester av håndmalt mirasol garn.

Denne var Januar bidrag på Norsk strikkeforum sin månedlige along

Leon`s genser begynner å ta form... har bare de sva... armene igjen, skjønner ikke de tar så lang tid?!?!?

onsdag 4. februar 2009

Liten vri


Måtte jo finne ei ordning på denne fine halsen, så jeg skrå stilte knappene og la inn litt av siden. Syns den passet mye bedre og nå blir jeg sikkert til å bruke den også:-)

mandag 2. februar 2009

MAC`EN

Må jo ha me et bilde av macen min da;-)

Veldig fornøyd så langt og mye morsomere å jobbe med en pc;-)Nikker

februar bidrag


Da var mitt bidrag til hals/skjerf alongen ferdig. Tok litt tid siden jeg har vært langflat på sofan full av feber:-(
Dette var også første gang jeg noensinne har blokket noe, var helt grønn, så tusen takk for hjelp fra de på hobbyboden:-)
Dette er da detalj bilde.






I mangel på knappenåler letet jeg i storedeler av huset og fant tilslutt noen synåler, knappenåler og sikkerhetsnåler.
Man tager hva man haver:-)







Det ferdige resultat, som desverre ble alt for vid for min hals:-(
Litt dårlig bilde..
Strikket i babysilk fra DSA og på p. 3,5