mandag 9. februar 2009

Jeg fikk en award! Tusen takk til Bitt@mi, det er kjempe hyggelig å få:-) Jeg har vært syk i over ei uke så derfor har det tatt så lang tid å få den i bloggen.

Her er teksten som fulgte med, og som skal gis videre av andre igjen: Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom,tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere,som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.
Jeg vil gi den videre til andre kreative damer som jeg titter innom med jevne mellomrom:-)
Beates englestrikk, sunshineNo, sylvez, tinos, mono, torilh. Jeg fikk desverre ikke til med de koblingene....


3 kommentarer:

 1. Heisann
  Ikke visste jeg om deg! Du må legge igjen et spor etter deg når du er innom, vet du. Det gjorde du nå da, men du hadde vært innom tidligere også.....
  Da sees vi snart igjen, og takk for awarden......det tar litt tid med meg, men en dag dukker den opp

  SvarSlett
 2. Hei, så koselig det var. Tusen takk!Jeg hadde heller ikke vært innom her, så mye fint du lager!
  Jeg har rotet litt i dag, og laget ny bloggadresse. Så fint om du legger meg inn på nytt.
  http://ti-nos.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Tusen takk for award :) Koselig! Jeg legger deg til i bloggoversikten min så jeg får fulgt med på alt det fine du lager. Ha en god dag.
  Beate

  SvarSlett