lørdag 11. juli 2009

Endeli klarte æ å komme inn!!!

Ja no måtte æ bare låne pcen te eldste gutten min, må jo få oppdatert litt.
Ikke om vi klare å komme inn på hverken gmail
eller blogspot fra mac, skjønne det bare ikke...
ÅÅÅÅÅ så frøkteli irriteren
de.
Så mye æ det æ hadde tenkt å blogge e æ jo ferdig me, tihi, har hadd litt fart å pinnene i det elendige sommer været vi har hadd.
Æ ork ikke engang begynne å klage, kan bare nævne at æ har måtte bruke både hanska å hua, og Leah stakkars blei putta
oppi vinterposen igjen:-/
Men i dag kom sola, og varmen, UTROLI deilig, kan nesten ikke beskrive så godt det e med litt
godt vær:-)


Dette e begynnelsen på ei sommer jakke til Leah, siste del av et sommersett. Denne har æ også meldt på til UFO-alongen på hobbyboden. Har brukt veldig lang tid på det hær settet, men no ser æ slutten av hele dritten.

Det æ har oppdaga me dette prosjektet e at æ strikke myyye løsare på hw-pinnan enn dæm i metall, merkeli... klare faktisk ikke strikke stramt, da må æ virkeli konsentrere mæ, å det ork æ ikke. Itilegg strikke æ jo i bomulls garn, det e jo ei ny erfaring det å, syns nok ikke strikkefølelsen e like go som i ull og alpakka. Kanskje det e pga. bomullsgarnet at æ strikke anderledes.
Tro om det e fler enn mæ som strikke sånn??? Men dokker kan tru strikkefølelsen e helt upåklageli me det hær garnet, sukk, nydeli garn.
Lotus Cashmere 2 ply, det va garnet som va med sjalspakken fra Projo.
Pinnan fikk racer fart før å bli ferdi m
e Diamonds and roses shalw.
Mønsteret denne gangen e
Baltic Blossoms shawl.
Foreløbi går det kjempe greit, kjempe lett mønster:-)
Hv-pakke har æ også fått.-) Syns det e kjempe stas å få pakke, tusen takk til min Hv

Tightsen e å blitt ferdig:-)

Lovde bilde av lille snuppa i kåpa, ho e IKKE lett å få tatt bilde av, før ho fyk av gårde før æ får knipsa, hehe
Syns hetta e så nydeli, ho bare blå nekta å ta den på no, så får ikke vist fram kor godt den sett på.
Sommer kjolen til snuppa, strikker i stork fra Dale. Hær e bildet tatt akkurat når æ va ferdig så klærne unner mache no ikke, men, men
Syns blomstan va så flott at æ måtte ha noen på baksia også. Snuppa syns også de er fine, veldig gla i å plukke på de, hihi
Detalj bilde av toppen, syns bølge mønsteret e kjempe fint:-)
Toppen e å blitt ferdig, gikk fort når æ endeli fikk somla mæ te å få kjøpt garn! sjokk, tenk at æ somle me sånt, dååne, hehe.
Probleme e at de ikke selger babysilk hær, å da må æ på nett, og så kjekt me To damer, super rask levering som alltid, og ikke har de minste kjøp heller.-)
Toppen e strikka i babysilk fra DSA, mønstre e fra Sandnes garn, den ble mye større en i oppskrifta ,men det hadde æ regna med. Babysilk e mye tykkere enn sandnes sitt alpakka garn, men, jenta veks jo så ikke noe problem så lenge det blir for stort. Denne e også meldt på i UFO -alongen.
Detalj bilde av sjalet mitt, e virkelig fornøyd med sjalet og det tok ikke så veldig lang tid å strikke, trodde det ville ta myyye lengre tid så meldte den også opp på UFO-alongen
Hær e hele hærligheten til blokking. Sjalet e nok en sjalspakke fra projo, mønsteret er Diamonds and roses shalw, garnet som e brukt e appel pie, nydelig garn å strikke med, men noe ujavnt spunnet og så var det noe "fliser". Kjedelig, men er sikkert ikke mange uten om æ som ser det, så e ikke så veldig nøye;-)
Hær ligger sjalet til blokking, og som dere ser ble det svært:-) E det rart æ brukte laaaaang tid på det:-)


Synes sjalet ble nydelig, men kommer nok aldri til å strikke et til, tok for lang tid... og så e det kjedeli å strikke samme mønster to ganger, hihi
Sjale e myyyyye lengere en ka æ e, hihi

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar