fredag 20. november 2009

Et kraftig spark bak:-)

Manne på hobbyboden kom med et spark bak om å få igang bloggen, og æ lot mæ sparke:-) Så et lite innlegg på fredagskvelden må til.


Trur dokker det hær e irriteranes eller ka?
Æ trudde ikke det va mulig, e ikke bare litt forskjell på de nøstan, hmf. Æ som hadde så lite igjen. Lettere irritert no, ja


Æ har strikka første del av et pledd te lille snuppa mi, i kontstrikk! Smule stolt no ja:-)
Æ har lenge hadd løst te å lære mæ kontstrikk, så ka e lettere enn store pinna , tykt garn og et enkelt pledd:-)


E nydelig mykt, strikka det i baby lama, Miski.
Utrolig deilig garn og i skikkelige jente farge
Gyngehesten får være modell:-) Snuppa sover, e jo ikke helt ferdig, da. Så foreløbi bruke ho det som sjal/ lite teppe. Ho får sån deilig kose ansikt når æ tar det rundt ho.


Lille snuppa på skateboardet til Tom Markus, ho e ganske go å;-) Klare å skyve sæ fram og til bake, ho e hysterisk å se på:-)


Etter en tur på extra leker fant vi en snål liten gyngehest til snuppa våres, ak passe i str. og ho kooooose sæ glugg ihjel. Hves ho klyp den i øran vrinske den og lage galopp lyda, smile som da kommer e ubeskrivelig:-)
3 kommentarer:

 1. Heisann.
  Og takk for besøket i bloggen min.
  Har dere flytta ned til Telemark!!!! Håper du stikker innom butikken der jeg jobber, om du er i Porsgrunn(da må du gi deg til kjenne....) Ulefoss er jo ikke så langt unna. Har en fast kunde derfra, som ofte stikker innom.
  Kjempefint babyteppe du har strikket i Kontstrikk. Og Misti er jo et nydelig garn. Og et varmt teppe trenger alle.
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Koselig å sjå litt til dere igjen - og så stor snuppa har blitt da:-) Flink du som har lært deg kontstrikk, det har jeg også lyst til. Men har jeg gjort det? Neida... ikke tatt meg tid til det.
  Ønska dokker ei god helg, og så blogges vi etterhvert!
  Klem!

  SvarSlett
 3. Det er irriterende når det ene nøstet varer kortere enn det andre, men det har jeg også opplevd med Blånisseluene... Man bruker mer av det ene, i alle fall hvis du holder trådene likt hele tiden...

  Teppet i kontstrikk ble veldig fint. Det blir nok varmt og godt.

  SvarSlett